Gode råd, inden du køber årets julegaver

køb af årets julegaver

Med et par simple, men gode råd bliver årets julegaveindkøb både billigere og mere sikre! Du kan nemlig spare både tid og penge, hvis du handler dine julegaver online. Så længe der er fri ombytning og gratis fragt, slipper du endda for tunge indkøbskurve og det værste julegaveræs. Læs med her på siden, hvor vi giver dig gode råd til julegaveindkøbene! 

Du kan spare en masse penge på dine julegaver, hvis du køber dem i god tid, på tilbud eller med de rigtige rabatkoder. 

Hvad end du køber dine gaver på nettet eller ude i den virkelige verden, er det imidlertid vigtigt, at du husker byttemærket eller bonen/kvitteringen. Se vores gode råd til julegaver herunder – så kommer du sikrest og billigst gennem dette års julegaveræs!

Husk byttemærke – også selvom du har fundet den perfekte julegave! 

Det er hammerærgerligt at pakke den samme gave op to gange – særligt hvis gaverne ikke har byttemærke. Det er derfor vigtigt, at du husker byttemærket på dine julegaver. Handler du på nettet, kan det være en rigtig god idé at undersøge, om hjemmesiden tilbyder (evt. fri) ombytning inden for 14 eller 30 dage. 

Er du i tvivl om, hvorvidt hjemmesiden, hvorfra du vil købe dine julegaver, tilbyder gratis og sikker ombytning, kan du med fordel læse om hjemmesidens kundeservice på f.eks. Trustpilot.  

Se med her, hvor du finder et hav af perfekte gaveidéer til ham og oplagte julegaver til hende, som helt sikkert ikke skal byttes!
Hvis du er på udkig efter en julegave, som kan bruges i køkkenet – så vil vi anbefale denne guide, som har udvalgt nogle gaveidéer som både han og hun bliver glade for.

Spar mange penge med tilbud og rabatkoder  

Julen varer længe – koster mange penge! Du kan heldigvis spare en masse, hvis du handler på nettet. 

Hvad end du finder dine julegaver på tilbud eller ej, vil de som regel være billigere på nettet end i rigtige butikker. Du bør imidlertid være særligt opmærksomhed på, hvor meget fragten koster, og om julegaven kan nå frem i tide. Skal du f.eks. betale 100 kr. for fragten, er det ikke sikkert, at det er værd at købe julegaven online. 

Vil du købe dine julegaver til den helt rigtige pris, kan du med fordel tage et kig på PriceRunner, som sammenligner markedets priser på alt fra elektronik til hårde hvidevarer og sko. 

Handl sikkert på nettet – sådan undgår du at blive snydt!  

Det er som regel både nemt og sikkert at handle julegaver på nettet. Køber du for over et vist beløb – ofte for omkring 500 kr., kan du endda få fri fragt på dine julegaver. 

Vil du undgå at blive snydt og stå uden julegaver til børnene på juleaftensdag, er der imidlertid vigtigt, at du bruger din sunde fornuft og undersøger om: 

  • Hjemmesiden er sikker: Led b.la. efter SSL-certifikatet og E-mærket, som garanterer, at din data – heriblandt kontooplysninger, er krypteret og beskyttet. 
  • Betalingsløsningen er pålidelig: Online handel skal altid forgå over pålidelige betalingsløsninger som f.eks. PayPal, MobilePay, ApplePay eller med internationale betalings- eller kreditkort.
  • Hjemmesiden har gode anmeldelser: Vær særligt opmærksom på, om kunder har klaget over leveringstiden, kvalitet eller ombytning af varer. 
  • Hjemmesiden er ægte: Tjek kontaktoplysningerne. Er der ingen, så find et andet sted at handle.

Følger du din mavefornemmelse og de gode råd til julegaveindkøb, kan du være sikker på, at du har fantastiske julegaver til gode priser, inden der skal danses om juletræet!