Få mere tid til din virksomhed med et online regnskabsprogram

online regnskabsprogram

Dette indlæg er sponsoreret

Mange iværksættere oplever hurtigt, at der sammen med en nystartet virksomhed følger en del administrativt arbejde med. Det at drive en virksomhed selv kræver meget tid, og det kan i forvejen være svært at nå det hele. Derfor giver det ikke mening at bruge alt for meget tid på overflødigt og kedeligt tastearbejde. 

Med et online regnskabsprogram slipper du for flere af de kedelige manuelle tasteopgaver, og du kan arbejde mere effektivt og produktivt. Ved at digitalisere dit regnskab får du også mere tid til dine kunder og til udvikling af din virksomhed.    

Derfor skal du vælge et online regnskabsprogram

Mange selvstændige kan hurtigt tabe pusten, når regnskabet skal laves. For at undgå bøvl med bogføringen bliver regnskabsposten ofte givet videre til en ekstern bogholder eller revisor, men dette kan ofte ende med at blive en dyr fornøjelse.

I stedet for at outsource dit regnskab og betale dyre regninger kan du bruge et online regnskabsprogram. Med et online regnskabsprogram er det muligt at automatisere mange af de svære opgaver, så du kan klare bogføringen selv. På den måde bliver regnskabet en overskueligt arbejdsopgave, og du kan i stedet bruge tiden på de sjove opgaver i din virksomhed.   

I et online regnskabsprogram kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvordan det økonomisk går i din virksomhed. I Billy Regnskabsprogram kan du blandt andet se, hvilke kunder du tjener mest på, og hvilke leverandører du betaler mest til. Du får også vigtig information om, hvornår næste momsindberetning finder sted, så du kan nå at gøre dit regnskab klar og indberette din moms til tiden. 

Send en faktura, og få betaling for dit arbejde  

For at man som selvstændig kan drive en rentabel forretning, er det vigtigt, at kunne modtage betaling for sit arbejde. Med et online regnskabsprogram kan du med få klik oprette en professionel faktura og sende den direkte til dine kunder fra regnskabsprogrammet. På den måde kan du spare tid og slippe det langsommelige arbejde ved først at lave en fil og derefter sende fakturaen afsted via e-mail.

Gem dine bilag i “skyen” 

En anden fordel ved et online regnskabsprogram er, at du ikke behøver at bekymre dig om at gemme din data. Det bliver nemlig automatisk gemt i skyen. I Danmark er det et lovkrav, at man gemmer sit regnskabsmateriale i 5 år. Derfor er det vigtigt, at dit regnskabsmateriale er opbevaret et sikkert sted, så intet går tabt.

Førhen har traditionelle regnskabsprogrammer skabt store udfordringer hos virksomhedsejere. Traditionelle regnskabsprogrammer skal installeres direkte på din computer eller server. Det betyder også, at du selv er ansvarlig for at gemme dit regnskabsmateriale, men der er ingen sikkerhed, hvis din computer uheldigvis brænder sammen. 

Ved at bruge et online regnskabsprogram undgår du, at dit regnskab går tabt. Du slipper også for at sikkerhedskopiere din data, da det automatisk gemmes. Virksomheden bag et online regnskabsprogram er nemlig ansvarlige for, at dit regnskab gemmes sikkert.

Få hjælp til dit regnskab

I de fleste online regnskabsprogrammer er det også muligt at få hjælp, hvis du har problemer med dit regnskab eller udfordringer med regnskabsprogrammet.

I Billy kan du kontakte support-teamet alle ugens dage via mail, chat eller telefon.